Postat de admin ADD COMMENTS

Prieten, devenit peste noapte violator. O tânără de 20 de ani din Lupeni a fost abuzată sexual, la sfârşitul acestei săptămâni, de trei tineri din localitatea vecină, Vulcan, unul dintre agresori fiind chiar “presupusul” prieten al fetei.

Viol fără drept de apel…

Tânăra venise în Vulcan la prietenul ei, localitate în care a şi avut loc agresiunea sexuală.

Pe motiv că are nevoie de o bluză mai groasă ca să poată rămâne prin oraş, prietenul fetei – care este şi unul dintre presupuşii agresori –  a convins tânăra să urce în locuinţa acestuia.

Surse judiciare povestesc că în locuinţă se mai afla încă o persoană de sex masculin, iar cea de-a treia persoană despre care se presupune că a participat la actul sexual fără consimţământ  a fost chemată telefonic.

Odată grupul format, fata a devenit victima brutalităţii sexuale a celor trei bărbaţi. Asta după ce iniţial, potrivit declaraţiilor fetei, fusese lovită cu un corp dur în cap.

Primele cercetări au stabilit că după ce a fost agresată fizic, tânără a fost supusă mai multor perversiuni sexuale. Fata a scăpat din mâinile agresorilor după vreo două ore, nu înainte de a fi atenţionată că o reclamaţie la poliţie i-ar putea provoca multe neplăceri.

Viol fără drept de apel…Odată grupul format, fata a devenit victima brutalităţii sexuale a celor trei bărbaţi. Asta după ce iniţial, potrivit declaraţiilor fetei, fusese lovită cu un corp dur în cap.

aflati mai multe pe :www.gazetavaii

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video