Postat de admin ADD COMMENTS

Patru intreprinzatori americani au stiut cum sa-si transforme micile afaceri, incepute pe cont propriu, in business-uri dezvoltate, ce numara astazi zeci de angajati. Care este secretul lor? Inspiratie, inovatie, cercetare, perseverenta, incredere, ambitie, respect, colaborare – acestea par sa fie „ingredientele” succesului . Mai multe despre reusitele lor, afli din articolul de mai jos.

Saloane de hairstyle pentru copii

Joanna Meiseles (SUA) s-a gandit sa-si deschida un salon de frizura pentru copii, cand a vrut sa-l tunda pe fiul sau, Ben (acum in varsta de 20 de ani), intr-un mod mai special. S-a informat atunci din videoclipuri, pe care i le-a aratat coafezei respective.

„Nu a iesit atunci chiar asa cum mi-as fi dorit sa iasa (tunsoarea), dar a fost exact ce m-am gandit ca ar prinde”, a explicat Joanna pentru inc.com

A creat asadar „cel mai uimitor loc pentru look-ul perfect al celor mici”, asa cum ii place ei sa-si numeasca salonul de frizura. Joanna a conceput un brand, angajand un designer sa se ocupe de interiorul salonului, colorat viu si indraznet, cu o multime de personaje din desene animate. L-a echipat cu diverse gadgeturi, creand totodata si locuri speciale pentru parintii care asteapta. In plus, daca acestia din urma vor sa se aprovizioneze cu produse de styling pentru cei mici, o pot face chiar din salonul Joannei.

Mai mult, dupa ce dobandesc tunsoarea mult-dorita, cei mici primesc la schimb, o jucarie din Cutia Magica (The Magic Box), drept rasplata ca au fost cuminti.

mai multe pe incont.ro

categories: Afaceri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video