Postat de admin ADD COMMENTS

Sa te angajezi intr-o tara in care pacea si ordinea sunt mentinute cu forte militare internationale poate parea o inconstienta. Cu toate acestea, exista si in Afganistan oferte de joburi, majoritatea in bazele militare, unde securitatea angajatilor este asigurata. Depinde de fiecare daca promisiunea unui salariu cuprins intre 6.000 si 7.000 de dolari este suficienta pentru a justifica angajarea intr-o zona periculoasa.

Tari precum Irak sau Afganistan starnesc teama cand vine vorba le vizitezi sau, mai mult, sa-ti gasesti un serviciu acolo.

Dar daca esti mai aventurier din fire si ai studii medicale iti poti gasi, de exemplu, un job in bazele militare din Afganistan, pentru un salariu lunar de 6.000-7.000 de dolari pe luna.
Pentru asta trebuie sa fii medic generalist cu drept de libera practica, sa oferi servicii medicale angajatilor din taberele militare, dar si sa te ocupi de managementul clinicii si de pregatirea personalului medical angajat. Nu va intra in atributiile tale sa tratezi militarii sau bastinasii raniti in confruntarile armate.
Conditiile pentru angajare sunt sa ai o diploma in medicina si experienta in ceea ce priveste managementul unei clinici. De asemenea, trebuie sa ai minimum trei ani de experianta in munca. Este esential sa stii foarte bine limba engleza.
citeste mai multe pe :www.incont.ro
categories: Afaceri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video