Postat de admin ADD COMMENTS

La doar câteva zile de la înmormântarea tatălui său, Andrei Păunescu îşi aminteşte de discuţiile pe care le purta cu marele poet. „Ce-i nou? Ce-i pe-acolo?” este titlul ultimei postări de pe blogul lui Andrei, întrebări cu care Adrian Păunescu obişnuia să înceapă convorbirile telefonice cu membrii familiei.

Ce să fie pe-aici, tată? În primul rând că mă apucă frigul când mă gândesc că „pe-acolo” nu-ţi mai poate fi „pe-aici”. În al doilea rând sunt toate celelalte. S-au întâmplat multe, care pot încăpea într-o viaţă, de când am vorbit ultima oară, în primele minute ale lui 3 noiembrie 2010, atunci când, ieşind eu de la radio şi văzând că nu mă suni, ca întodeauna, ca să mă întrebi „Treci pe-aici?”, te-am sunat eu la spital.

Ce-i pe-aici? Ai avut dreptate când ai spus, de atâtea ori, că-i şi vezi pe unii, trăgând ca hienele din Adrian Păunescu. Au făcut-o şi cât ai fost în viaţă, o fac şi-acum, dând o dovadă cumplită de caracter. Consecvenţa, pe la noi, se ilustrează, din păcate, mai ales când e vorba de dărâmat valori şi de ridicat la putere invidia, ura, jaful, dispreţul, injuria şi, în final, firesc, şacalismul neabătut sau jelania tardivă.

cititi mai multe pe www.adevarul.ro

prijs gas

categories: Uncategorized

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video