Postat de admin ADD COMMENTS

La doar câteva zile de la înmormântarea tatălui său, Andrei Păunescu îşi aminteşte de discuţiile pe care le purta cu marele poet. „Ce-i nou? Ce-i pe-acolo?” este titlul ultimei postări de pe blogul lui Andrei, întrebări cu care Adrian Păunescu obişnuia să înceapă convorbirile telefonice cu membrii familiei.

Ce să fie pe-aici, tată? În primul rând că mă apucă frigul când mă gândesc că „pe-acolo” nu-ţi mai poate fi „pe-aici”. În al doilea rând sunt toate celelalte. S-au întâmplat multe, care pot încăpea într-o viaţă, de când am vorbit ultima oară, în primele minute ale lui 3 noiembrie 2010, atunci când, ieşind eu de la radio şi văzând că nu mă suni, ca întodeauna, ca să mă întrebi „Treci pe-aici?”, te-am sunat eu la spital.

Ce-i pe-aici? Ai avut dreptate când ai spus, de atâtea ori, că-i şi vezi pe unii, trăgând ca hienele din Adrian Păunescu. Au făcut-o şi cât ai fost în viaţă, o fac şi-acum, dând o dovadă cumplită de caracter. Consecvenţa, pe la noi, se ilustrează, din păcate, mai ales când e vorba de dărâmat valori şi de ridicat la putere invidia, ura, jaful, dispreţul, injuria şi, în final, firesc, şacalismul neabătut sau jelania tardivă.

cititi mai multe pe www.adevarul.ro

categories: Uncategorized

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video