Postat de admin ADD COMMENTS

V-ati trezit peste noapte ca v-ati cumparat online un laptop sau un telefon mobil, desi nu aveti cont la un magazin virtual? Atunci sigur nu visati. Cineva se foloseste de cardul dumneavoastra.

Culmea este ca piratii net-ului nu mai folosesc dispozitive ultra-performante pentru a va fura datele, ci au nevoie doar de un pix si o bucatica de hartie.
Site-urile de cumparaturi sunt aglomerate in aceasta perioada in care cozile din magazine devin insuportabile. Jucarii, imbracaminte, incaltaminte, parfumuri, orice se poate gasi la un click distanta. Numai ca nu toate paginile de internet sunt sigure pentru conturile dumneavoastra. Iar informatiile de care are nevoie un infractor ca sa va lase lefteri de sarbatori sunt extrem de putine: datele inscriptionate pe card.
Astfel de cazuri au fost documentate de politie. Un angajat al unei benzinarii din Capitala a fost surprins de camerele de supraveghere in timp ce trece un card bancar printr-un dispozitiv, numit hand skimmer.
Un alt loc in care vi se pot fura datele personale si apoi banii este chiar bancomatul, cu ajutorul unor carduri clonate.
vezi video pe :www.incont.ro
categories: Afaceri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video