Postat de admin ADD COMMENTS

Attila Dezsi a vorbit despre o parte dintre problemele întâmpinate de primul prefect de după 1989 de etnie maghiară din judeţul Hunedoara, pornind de la prejudecăţile legate de vârsta şi originea sa până la faptul că turismul hunedorean – ce ar fi trebuit să înflorească în urmă cu mai bine de zece ani – se confruntă cu mari lipsuri din cauza lipsei infrastructurii necesare. El a mai recunoscut că Prefectura Hunedoara are posibilităţi limitate pentru a rezolva problemele din minerit, care şi acum, la aproape 15 ani de la primele disponibilizări, se mai face cu oameni pontaţi fictiv şi cu aparatură de proastă calitate.

O nerealizare – drumul Câmpu lui Neag-Herculane

Reporter: Care sunt obiectivele pe care nu le-aţi putut ponta la capitolul „realizările prefectului” şi care ar fi cauzele?

Attila Dezsi: Unul dintre obiectivele pe care nu le-am îndeplinit, a căror îndeplinire nu a ţinut neapărat de mine, este continuarea lucrărilor la drumul naţional 66A care leagă Valea Jiului de Herculane. Din păcate, pentru acest obiectiv nu am avut finanţare în anul 2010.

Un alt obiectiv pe care nu l-am putut îndeplini a fost faptul că în anul 2010 nu am reuşit aducerea unor investitori importanţi. Dar avem speranţa că, odată cu începerea lucrărilor la autostrada Deva-Orăştie, se vor crea mai multe locuri de muncă. Deci, să sperăm că începând cu 2011 şi acest obiectiv va fi îndeplinit.

O altă problemă semnalată este că cei care au lucrat până acum la drumul către Herculane nu au fost angajaţi din zonă, aceasta este una dintre chestiunile pe care aş vrea să le ridic. Sper ca împreună cu primarii să ajungem la faptul ca în zonele în care vor fi lucrări la infrastructura rutieră să lucreze mai mult oameni ai locului.

aflati mai multe pe :www.zvj.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video