Postat de admin ADD COMMENTS

Şeful Serviciului de Securitate în Muncă Petroşani, Ileana Bodea, , că ancheta în cazul exploziei de la Mina Uricani va continua zilele următoare, iar începând de luni urmează să fie audiaţi salvatorii minieri, precum şi alte persoane.

Ileana Bodea a afirmat că salvatorii care au coborât în subteran vor fi audiaţi luni, pentru că ei au informaţii concrete de la faţa locului.

“Este normal să îi audiem pe salvatorii care au coborât în subteran pentru că ei au informaţii concrete de la faţa locului. Parcurgem toţi paşii specifici unei astfel de cercetări şi, bineînţeles, că nu vom exclude audierile mai multor persoane care pot să ne ajute să stabilim cauza producerii evenimentului de la Mina Uricani”, a spus Bodea.

De asemenea, Ileana Bodea a spus că deocamdată zona unde a avut loc explozia nu este sigură pentru a coborî în subteran şi a face cercetări la faţa locului , precizând că pentru a intra în mină trebuie să se ia toate măsurile, astfel încât să nu înregistreze alte pierderi de vieţi omeneşti.

aflati mai multe pe :www.gazetavaii.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video