Postat de admin ADD COMMENTS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aşezată în masivul Parâng cota 1725 la o distanţă de 14 km de oraşul Petroşani, la 100 m de staţia de telescaun sosire, pensiunea vă oferă condiţii excelente pentru a vă bucura de natură.

Cabana este amenajată în stil rustic, are 2 stele şi vă oferă tot confortul de care aveţi nevoie, iar peisajele, obiectivele turistice şi pârtiile de schi o să vă determine să vă îndrăgostiţi de Parâng.

Dotări şi Facilităţi

 1. -24 de locuri de cazare;
 2. -10 camere cu pat matrimonial din care 4 au si un pat suplimentar (pentru copii).Toate camerele sunt spaţioase dispunând de baie proprie cu duş şi televizor;
 1. -restaurant cu bar cu o capacitate de 50 de locuri;
 1. -echipamentul de schi sau snowboard se ţine la garderoba cabanei aflată în centrul de închirieri schi.
 2. CUM AJUNG
 3. Iarna accesul spre munte se face cu telescaunul.Pt a ajunge la telescaun, de pe DN 66 din Petroşani se face spre sud pe str.Cloşca şi se continuă pe str.Zorilor.Telescaunul se afla la 5 km şi funcţionează de la ora 9:00 până la 15:30.

  DISTANTE

 4. PETROSANI – ARAD – 265 KM

  PETROSANI – BUCURESTI – 311 KM

  PETROSANI – CRAIOVA – 163 KM

  PETROSANI – CLUJ – 252  KM

 5. Muntele Parâng detine nouă pârtii totalizând 8km:

   

  1. -Pârtia A – dificultate “usor” – are 350m
  2. -Pârtia B – dificultate “greu” – are 3200m
  3. -Pârtia C – dificultate “mediu” – are 250m si nocturnã
  4. -Pârtia “spre Saivane” (Poiana Mare) – dificultate “mediu” – are 900m
  5. -Pârtia “sub telescaun” – dificultate “mediu” – are 367m si nocturnã
  6. -Pârtia EuroParâng – dificultate “mediu” – are 600m
  7. -Pârtia Slima – dificultate “mediu” – are 600m
  8. -Pârtia “turã lungã” – dificultate “mediu” – are 2460m
  9. -Pârtia “Culoarul Porcului” – dificultate “mediu” – are 750m

   

  Click aici pentru harta detaliată.

   

  Telescaunul functioneazã între 09:00 si 15:30.

  Teleschiurile functioneazã de la 09:00 pânã la lãsarea întunericului.

  În statiune existã cinci centre de închiriere.

  Pentru snow-board-eri existã o multitudine de trasee virgine de diferite dificultãti.

 6. Pentru detalii tarife accesati :www.larazvan.roTarife
 7. CONTACTE

   

  Răzvan Marica – 0723.004.650 – Razvan.Parang {a} yahoo.com

  Laura Marica – 0721.316.522

 

 

categories: Parang

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: