Postat de admin ADD COMMENTS

Se vede că împotrivirea consiliilor locale în problema comasării spitalelor din Valea Jiului nu le-a căzut prea bine la ficaţii celor care, de la nivel de minister şi până la direcţia judeţeană de specialitate, vor înfăptuirea reformei sistemului de sănătate. Aşa cum o văd ei reforma aceasta, desigur.

La Vulcan,

ca, de fapt, toţi primarii portocalii, Gheorghe Ile simte cel mai al naibii de rău cum, în chestiunea spitalului, pe capul lui apasă presiunea pe care mai marii din Ministerul Sănătăţii o exercită prin intermediul doamnei dr. Dumitra Ştefan, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Hunedoara.

Rezultatul discuţiei

purtate în consiliul local la sfârşitul şedinţei din 18 ianuarie a.c. nu fost ceea ce se aştepta doamna director executiv. În sensul că, fiind doar o propunere venită de la Direcţia de Sănătate Publică şi făcută primarului, consilierii locali vulcăneni au tratat-o ca atare. În sensul că au subscris ideii ca spitalul din Vulcan, ajuns la venerabila vârstă de 110 ani, să rămână acolo unde e, cu denumirea de acum şi cu secţiile pe care le mai are.

Vă înşelaţi dacă

credeaţi cumva că, odată cu asta, chestiunea comasării spitalului din Vulcan cu cel din Petroşani a fost dată la spate. La sfârşitul şedinţei de consiliu din 27 ianuarie 2011, primarul Gheorghe Ile le-a făcut cunoscut aleşilor locali că foarte curând se vor revedea într-o şedinţă extraordinară. La care, mai mult ca sigur, va fi prezentă, ca invitată, şi doamna dr. Dumitra Ştefan. Şi la care va trebui să fie adoptată o hotărâre de consiliu local cu privire la viitorul spitalului din Vulcan. Rămâne aşa cum e acum sau acesta se va comasa cu cel din Petroşani.

afla mai multe pe :www.zvj.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video