Postat de admin ADD COMMENTS

Nu îţi lipseşte niciodată din casă şi e bună la aproape toate mâncărurile. De ce n- ar fi indicată şi ca leac? Ceapa este alimentul cu care poţi să calmezi simptomele răcelii, poţi să îţi tratezi pistruii sau chiar să îţi creşti apetitul sexual.

Distruge pietrele la rinichi

Ceapa este recunoscută drept un aliment- minune în afecţiunile renale. Un leac sigur se obţine dacă se ia arpagic, se adaugă un pahar şi jumătate de apă fierbinte şi se infuzează 30 de minute. Se bea câte jumătate de pahar, de patru ori pe zi, cu 20 de minute înainte de masă. Ceapa infuzată cu vin alb contribuie la vindecarea microlitiazei renale.

Creşte virilitatea

Secretul stă în stimularea circulaţiei sangvine. Se poate folosi atât ceapă proaspătă, cât şi sub formă de infuzie. Se iau două-trei cepe potrivite ca mărime şi se taie mărunt. Se pun apoi în circa 400 ml de apă fierbinte şi se lasă la infuzat. Se beau câte 100 ml de infuzie, de trei ori pe zi. După o săptămână de tratament se observă o creştere a apetitului sexual, dar şi o rezistenţă mai mare în timpul actului sexual.

citeste mai multe pe:www.libertatea.ro

categories: SANATATE

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video