Postat de admin ADD COMMENTS

Cei aproximativ 9.000 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia, proveniţi din fosta Societate Naţională a Lignitului Oltenia, vor primi în septembrie câte o primă de murături, în valoare de 725 de lei, acordată de administraţie într-un proces de uniformizare a drepturilor salariale din unitate.

Liderul sindical Viorel Temelescu a declarat pentru MEDIAFAX că banii erau acordaţi până acum angajaţilor din fostele complexe energetice Turceni şi Rovinari, înglobate de la 1 iunie în CE Oltenia, alături de Complexul Energetic Craiova şi minele ce au fost în administrarea SNLO.

„Este un stimulent financiar de 725 de lei ce va fi plătit în cursul luni septembrie la toţi angajaţii din Complexul Energetic Oltenia şi este o consecinţă a negocierilor pe care le-am avut cu administraţia”, afirmă Temelescu.

Liderul sindical menţionează că, în 2013, ar urma şi o uniformizare a salariilor, negocierile pe această temă fiind programate pentru sfârşitul anului.

CITITI TOT ARTICOLUL PE :gandul.info

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: