Postat de admin ADD COMMENTS

Florin Sicoi, angajat al INSEMEX Petroşani. şi-a înfiinţat în acest an – în septembrie – o firmă.

Tot în septembrie, activitatea firmei a fost recunoscută oficial în Monitorul Oficial al României, nr. 3973 din 17 septembrie 2010. Astfel, Micky Land Expres SRL, cu sediul social în Petroşani, pe strada Aviatorilor, îl are ca membru fondator şi administrator pe Florin Sicoi.

Firma are ca domeniu principal de activitate, potrivit Monitorului Oficial, „comerţ cu amănuntul în magazinele nespecializate”, iar ca activitate principală „comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominată de produse nealimentare”.

Cercetătorul de la INSEMEX nu a stat pe gânduri, astfel că la aproximativ două luni de la înfiinţarea firmei este aproape de a-şi deschide un punct de desfacere în Petrila.

Pe geamurile magazinului „baricadate” cu folie frumos colorată, scrie cu litere de o şchioapă „Etnoplant Shop”, orarul de funcţionare fiind unul inedit, axat în principal pe comerţul din timpul serii-nopţii.

Astfel de luni până vineri programul este de la 16:00-la 24:00, sâmbăta de la 13:00 la 21:00, iar duminica de la 12:00 la 16:00.

Angajatul de la INSEMEX a primit autorizaţie de la Primăria Petrila, pentru a-şi putea deschide un punct de desfacere, pentru comercializarea produselor nealimentare.

cititi mai multe pe www.gazetavaii.ro

categories: Uncategorized

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video