Postat de admin ADD COMMENTS

Compania Naţională a Huilei din Petroşani are de recuperat sute de miliarde de lei vechi de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Hunedoara, banii reprezentând indemnizaţiile aferente foilor de boală cu incapacitate temporară de muncă.  Adică CNH a suportat tot concediul medical al angajaţilor, deşi legea indică faptul că CJAS suportă această cheltuială

Compania Naţională a Huilei a acţionat în instanţă Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Hunedoara solicitând restituirea unor sume de bani pe care CNH le-a plătit angajaţilor aflaţi în incapacitate temporară de muncă, deşi aceste sume ar fi trebuit suportate de Casa de Asigurări de Sănătate. Este vorba despre sume de bani ce datează încă din anul 2006, sume ce depăşesc 13 milioane de euro.

“Prin acţiunile formulate în instanţă, CNH solicită obligarea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Hunedoara, la restituirea unor sume de bani reprezentând indemnizaţii de incapacitate temporară de muncă, plătite de CNH în baza certificatelor medicale eliberate saliariaţilor săi”, au declarat luni, pentru Gazeta Văii Jiului, oficialii Companiei Naţionale a Huilei.

aflati mai multe pe gazetavaii

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video