Postat de admin ADD COMMENTS

Să însemne asta, domnule comandant Brăgaru, că eşti incompetent şi habar nu ai ce se întâmplă în municipiul pe care ar trebui să îl protejezi?
Scaglione Cosimo, itali­anul capturat de către ofiţerii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) în Oradea, în cadrul unei acţiuni comune BCCO Alba  şi BCCO Oradea, după ce pe numele lui exista un mandat european de arestare, îşi lua cafeaua şi se ospăta cu pizza la doi paşi de Poliţia Petroşani. Scaglione era membru cu rang de “căpitan” al temutei grupări ’Ndrangheta, cea mai mare organizaţie mafiotă, care controlează 80% din traficul de droguri din Europa, şi avea o condamnare la 16 ani de închisoare după ce a omorât doi oameni. De mai bine de doi ani, italianul şi-a făcut de cap sub nasul autorităţilor, iar unul dintre locurile preferate era Valea Jiului.

Criminalul de serviciu al mafiei îşi servea cafeaua liniştit la o pizzerie situată la exact 15 metri de sediul Poliţiei Petroşani, fără teama că ar putea fi descoperit (riscul era, totuşi, mic dacă ţinem cont că domnul comandant stă la cafele prin alte localuri).

Ca să-şi demonstreze şi mai mult curajul şi abilitatea de a-i juca pe degete pe poliţişti, Scaglione Cosimo a provocat un scandal monstru la un club de noapte. După ce s-a încăierat cu mai mulţi interlopi din Petrila, aceştia l-au urmărit cu maşinile şi, la ieşirea din Petroşani, l-au tamponat

aflati mai multe pe :www.zvj.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video