Postat de admin ADD COMMENTS

Aishwarya Rai, starul Bollywood-ului şi ambasador al eleganţei pentru o celebră casă de orologerie, a devenit consultant financiar. Vedeta, care are în conturi 35 de milioane de dolari, vorbeşte cu eleganţă despre finanţe chiar şi cînd se află la Cannes, la Festivalul de Film.

Frumoasa indiancă, căreia canalul de televiziune CBS i-a consacrat în 2005 cele „60 de minute” ale programului său celebru intitulat „Cea mai frumoasă femeie din lume”, are o avere de 35 de milioane de dolari, ceea ce o îndreptăţeşte ca, la 37 de ani, să ofere sfaturi financiare. Aishwarya Rai Bachchan este posesoarea nu doar a unui capital de frumuseţe, ci şi a unuia financiar, scrie celebritynetwork.com.

Actriţa susţine că bani pot veni din orice fel de proiect, fie că e vorba de un film cu buget redus sau de unul căruia i se alocă fonduri substanţiale. Ea a povestit că nu are idei preconcepute atunci când i se propune o colaborare ci, pur şi simplu se implică. „Trebuie mai degrabă să iei fiecare film pentru ceea ce este, decât să ai un set de reguli, în funcţie de care să acţionezi”, a declarat vedeta, care a jucat în peste 44 de filme. „Acesta e lucrul pe care-l facem noi, actorii”, a mai spus Rai.

aflati mai multe pe :gandul.info

categories: Afaceri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video