Postat de admin ADD COMMENTS

E drept, şi eu dădeam ca sigură data de 29 ianuarie, zi în care ar fi urmat să-i fie dat, oficial, drumul telegondolei din Vulcan. Chiar dacă, acum, el o bagă la întors, şi primarul Gheorghe Ile ar fi vrut ca evenimentul să fi avut loc în acea sâmbătă.

Normal că nu i-am luat în serios răutatea de la şedinţa de consiliu de joi, 27 ianuarie. Atunci când a zis că n-o mai inaugurează sâmbătă, 29 (vezi poza), numai şi numai ca să nu fie cum s-a zis la ziar şi ca să nu-i facă pe plac ştie el cui. Adică mie. Vrăjeală de-a lui Ile, să fim cinstiţi, fiindcă explicaţia amânării dării în folosinţă a telegondolei este alta.

Am bănuit eu motivul înainte să mi-l fi susurat dulce viceprimăria Angela Stoica, pe când trecea pe lângă mine. Apoi l-a spus şi primarul, când a ajuns la “proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru transportul pe cablu aferent instalaţiilor care deservesc domeniul schiabil din municipiul Vulcan”. În ultima sâmbătă din ianuarie nu putea să vină la Vulcan doamna ministru Elena Udrea, naşa mare a telegondolei. Fără de care nu i se poate da drumul, fiindcă de la ţâţa generoasă a ministerului condus de ea a supt Primăria municipiului Vulcan cele 280 de miliarde de lei, cât s-a băgat în instalaţia de transport pe cablu şi în domeniul schiabil care ţine de el, şi mai are de supt încă o sută de miliarde, până să fie totul gata. Nu a putut să vină la Vulcan, fiindcă vineri, 28 ianuarie, cum s-a văzut la televizor, a avut de inaugurat un telescaun şi un hotel de lux undeva pe la Sinaia, iar a doua zi, sâmbătă, s-a dus la un forum la Mamaia, pare-mi-se.

mai multe pe :www.zvj.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video