Postat de admin ADD COMMENTS

• Alimentele sunt tratate chimic înainte de a ajunge pe masa noastră, ceea ce poate duce la intoxicarea ficatului, a rinichilor şi a sistemului nervos central, avertizează nutriţioniştii

Ţelina, piersicile, merele, căpşunile, afinele, spanacul, varza, cartofii şi cireşele sunt alimente care pot „otrăvi” organismul cu tot felul de substanţe chimice, pentru că se folosesc în procesul cultivării, dar şi al transportului lor se folosesc numeroase chimicale, informează shine.yahoo.com. După ce au analizat alimentele, specialiştii au realizat o listă a celor mai nesănătoase fructele şi legumele.

Ţelina ocupă locul 1 în top. Potrivit experţilor americani, planta conţine până la 67 de compuşi chimici, deşi cercetările anterioare arătau că ţelina conţine în jur de 13.

aflati mai multe pe :www.gandul.info

categories: SANATATE

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video