Postat de admin ADD COMMENTS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ghe.Ştefan.Clara finanţare ilegală a fostului său partid recunoscută; a făcut obiectul negocierii cu procurorii.
Este oare suficientă sancţionarea celui care a introdus „bani murdari” în circuitul sangvin al oricărui partid fâră ca acesta-partidul-să-şi consolideze mecanismele interne autoimunitare sau să pună batista pe ţambal?! O astfel de organizaţie poate fi un mediu organizaţional favorizant criminalităţii sistemic organizată?! De ce membrii leadershipului şi organizaţiilor de acest tip să nu fie supuşi confiscării extinse pt. recuperarea prejudiciului însoţită de desfinţarea lui?!
Ce s-a întâmplat în Italia cu socialiştii lui Craxi şi democrat-creştinii?! De ce să se evite accelaşi practici juridice pt. partidele româneşti prin a căror circuit sanguin curg bani murdari,întărit prin confiscarea extinsă asupra membrilor leadershipului şi partidului.Primesc bani de la buget, trebuie să şi îi restituie acestuia atunci când îl prejudiciază…

Eugen Parlea

gasprijs vergelijken

categories: OPINII

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: