Postat de admin ADD COMMENTS

O catastrofă ca şi cea de la EM Petrila avea nevoie pentru gestionarea situaţiei post-eveniment de o minte limpede. O minte pregătită să ia decizii, să îşi asume responsabilităţi. O persoană cu caracter puternic care să poată să-i pună la punct pe curioşi şi chiar pe purtătorii de titluri de şefi, aciuaţi pe lângă astfel de tragedii. În astfel de situaţii, pregătirea profesională şi gândirea bine organizată primează în faţa şefilor ierarhici, indiferent de instituţia pe care o reprezintă.

Comandamentul pentru remedierea avariei, cel constituit după exploziile de la mina Petrila din noiembrie 2008, a lucrat în haos. Aglomeraţia de şefi,, şefuţi şi neaveniţi (politicieni aflaţi în campanie electorală, servicii şi mulţi curioşi) fiind şi acum la aproape doi ani de la tragedie greu de desluşit.
Şefa ITM Petroşani, Ileana Bodea, a afirmat, marţi, în faţa instanţei de la Târgu Jiu că în biroul directorului de la acea vreme “era o nebunie generală”.
“Era o nebunie generală”

Comandamentul pentru remedierea avariei, cel constituit după exploziile de la mina Petrila din noiembrie 2008, a lucrat în haos. Aglomeraţia de şefi,, şefuţi şi neaveniţi (politicieni aflaţi în campanie electorală, servicii şi mulţi curioşi) fiind şi acum la aproape doi ani de la tragedie greu de desluşit.Şefa ITM Petroşani, Ileana Bodea, a afirmat, marţi, în faţa instanţei de la Târgu Jiu că în biroul directorului de la acea vreme “era o nebunie generală”.“Era o nebunie generală”

citeste mai multe pe :www.gazetavaii.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video