Postat de admin ADD COMMENTS

PRO TV prezintă în cadrul emisiunii „România, te iubesc” poveştile românilor care nu şi-au mai putut plăti dobânzile la bănci şi au intrat în executare silită. Unii o iau de la capăt în ţară, cu lecţia învăţată, alţii se duc să câştige mai bine în străinătate

Numărul românilor care nu-şi mai puteau plăti creditele la timp trecea de 200 de mii, la sfârşitul verii. Tăierile salariilor din sectorul bugetar au adus încă un val de datornici care nu mai pot ţine pasul cu ratele. Tot sperând că preţul proprietăţilor se va redresa, băncile şi datornicii au amânat cât au putut vânzarea caselor ipotecate. Asta nu a făcut decât să crească datoriile restanţierilor şi să tragă şi mai jos preţul caselor, se arată în emisiunea „România, te iubesc”, de la PRO TV.

În plin boom imobiliar, Bogdan Groza a dat 179 de mii de euro pentru trei camere la marginea Bucureştiului. Acum banca vinde acelaşi apartament cu 116 mii de euro. Doar că nu-l cumpără nimeni. „Am cumpărat apartamentul pe credit, cu 179 de mii de euro. Am achitat patru miliarde cu care acum m-aş duce peste trei drumuri şi mi-aş lua vilă”, spune Bogdan.

citeste mai multe pe :www.gandul.info

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video