Postat de admin ADD COMMENTS

Guvernul va cheltui aproximativ 1,2 milioane lei, fără TVA, pentru efectuarea unui sondaj la nivel naţional, pe un eşantion de circa 15.000 de persoane, cărora li se vor oferi „cadouri” de câte 15 lei pentru a-şi spune opinia despre politicile Guvernului, efectele crizei sau nivelul propriu de trai.

Câştigătorul licitaţiei de atribuire a contractului pentru efectuarea sondajului va trebui să efectueze ancheta sociologică eşantion reprezentativ la nivel naţional pentru România, adică aproximativ 15.000 de persoane.

Persoanele care vor lua parte la sondaj vor fi întrebate cum trăiesc în prezent comparativ cu un an în urmă, când cred că se va sfârşi criza financiară, cum i-a afectat aceasta şi dacă măsurile luate de Guvern sunt suficiente pentru depăşirea crizei economice.

Guvernul vrea să ştie ce cred românii şi despre proiectul Roşia Montană, concedierile din sistemul bugetar, programele Rabla sau Prima Casă, precum şi cât de mulţumiţi sunt de serviciile publice şi ce nivel de trai au ei şi familiile lor.

Pentru a învinge reticenţa cetăţenilor de a răspunde la un astfel de sondaj, care cuprinde peste 160 de întrebări, operatorul de sondaje va oferi celor intrevievaţi bonuri cadou în valoare de aproximativ 15 lei de persoană.

aflati mai multe pe :www.gandul.info

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video