Postat de admin ADD COMMENTS

Situat la înălțimea de 1168 m, hotelul RUSU este un etalon pentru turismul din Valea Jiului. Rafinamentul și ospitalitatea camerelor este egalată doar de eleganța și aromele restaurantului și de relaxarea câștigată în cadrul centrului nostru de spa&wellness. Hotelul va pune la dispoziție camere duble, penthouse sau apartament nupțial. Deasemenea calitatea restaurantului este garantată de către maestrul bucătar cu studii de specialitate în Franța și SUA. Hotelul vă mai oferă două săli de conferințe cât și o bază de agrement pentru sporturi în aer liber (tenis, fotbal). Vă asteptăm cu drag să ne călcați pragul!
Relaxarea la Hotel Rusu nu cunoaște nici o limită. Stilul modern de viață înseamnă că de multe ori ne luptăm pentru a ne găsi timpul necesar relaxarii. Totuși este esențial să se facă acest lucru în scopul menținerii unei minți și al unui corp sănătos. Cu combinaţia noastră de facilităţi unice şi o gamă largă de tratamente extinse, va putem oferi tot ceea ce ați putea visa în scopul de a atinge starea finală de relaxare. Pentru oaspeții noștrii accesul la baza de relaxare este gratuit, iar pentru cei ce nu doresc să beneficieze de cazare, accesul se poate face și pe bază de abonament. Vă invităm să vizitați centrul nostru de relaxare din cadrul hotelului. Masivul Parâng este printre cele mai pitorești regiuni muntoase din România. Fiind puțin exploatat de către om, Parângul vă oferă posibilitatea să experimentați puritatea ancestrală, având ca punct de pornire confortul hotelului nostru. Indiferent de anotimp veți găsi aici liniștea și splendoarea supremă a naturii. Se ofera consiliere pentru traseele turistice cât și pentru practicarea sporturilor preferate.

Accesul se face din orașul Petroșani pe DN66 urmând un drum asfaltat, curățat permanent pe timp de iarnă, ce ajunge pana în curtea hotelului. Pe perioada verii accesul este posibil și pe DN7a dinspre stațiunea Voineasa.

Masivul Parâng, Petroșani
Jud. Hunedoara
Reception: 0742.087.221/222
Fax: 0354.108.510
info@hotelrusu.ro

categories: Parang

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: