Postat de admin ADD COMMENTS

Situat la înălțimea de 1168 m, hotelul RUSU este un etalon pentru turismul din Valea Jiului. Rafinamentul și ospitalitatea camerelor este egalată doar de eleganța și aromele restaurantului și de relaxarea câștigată în cadrul centrului nostru de spa&wellness. Hotelul va pune la dispoziție camere duble, penthouse sau apartament nupțial. Deasemenea calitatea restaurantului este garantată de către maestrul bucătar cu studii de specialitate în Franța și SUA. Hotelul vă mai oferă două săli de conferințe cât și o bază de agrement pentru sporturi în aer liber (tenis, fotbal). Vă asteptăm cu drag să ne călcați pragul!
Relaxarea la Hotel Rusu nu cunoaște nici o limită. Stilul modern de viață înseamnă că de multe ori ne luptăm pentru a ne găsi timpul necesar relaxarii. Totuși este esențial să se facă acest lucru în scopul menținerii unei minți și al unui corp sănătos. Cu combinaţia noastră de facilităţi unice şi o gamă largă de tratamente extinse, va putem oferi tot ceea ce ați putea visa în scopul de a atinge starea finală de relaxare. Pentru oaspeții noștrii accesul la baza de relaxare este gratuit, iar pentru cei ce nu doresc să beneficieze de cazare, accesul se poate face și pe bază de abonament. Vă invităm să vizitați centrul nostru de relaxare din cadrul hotelului. Masivul Parâng este printre cele mai pitorești regiuni muntoase din România. Fiind puțin exploatat de către om, Parângul vă oferă posibilitatea să experimentați puritatea ancestrală, având ca punct de pornire confortul hotelului nostru. Indiferent de anotimp veți găsi aici liniștea și splendoarea supremă a naturii. Se ofera consiliere pentru traseele turistice cât și pentru practicarea sporturilor preferate.

Accesul se face din orașul Petroșani pe DN66 urmând un drum asfaltat, curățat permanent pe timp de iarnă, ce ajunge pana în curtea hotelului. Pe perioada verii accesul este posibil și pe DN7a dinspre stațiunea Voineasa.

Masivul Parâng, Petroșani
Jud. Hunedoara
Reception: 0742.087.221/222
Fax: 0354.108.510
info@hotelrusu.ro

categories: Parang

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video