Postat de admin ADD COMMENTS

Acte justificative la kilogram şi nereguli ignorate de instituţiile abilitate pentru verificarea cheltuirii banului public. Anchete peste anchete în care soluţia e dictată de un „creier”, de cele mai multe ori unul care stăpâneşte bine acţiunea supusă verificării. Bani publici scurşi „legal” către anumite grupuri direct implicate sau susţinătoare a cauzei. Cu alte cuvinte, jaf organizat girat şi gestionat cu întregul concurs al oamenilor plătiţi pentru a pune legea în aplicare.

Deşi le putem număra pe degetele de la o mână, investiţiile din ultimii ani din mineritul Văii Jiului au generat pe rând dezbateri interminabile, de cele mai multe ori fără finalitate, vinovaţii fiind menţinuţi în zone influente.
Complexul mecanizat de la Lupeni, de exemplu, achiziţionat în urma unei licitaţii organizate la nivelul anului 2006, rămâne un subiect discutat cu jumătăţi de măsură de către cunoscători.
Una-peste alta, fiindcă spun organizatorii licitaţiei, cazul a fost cercetat de DNA ar trebui ca lucrurile să fie clare. Totul s-a desfăşurat legal. Aşa am zice şi noi, numai că avem câteva neclarităţi…
Ofertă îndestulătoare pentru comisia de licitaţii…

Deşi le putem număra pe degetele de la o mână, investiţiile din ultimii ani din mineritul Văii Jiului au generat pe rând dezbateri interminabile, de cele mai multe ori fără finalitate, vinovaţii fiind menţinuţi în zone influente.Complexul mecanizat de la Lupeni, de exemplu, achiziţionat în urma unei licitaţii organizate la nivelul anului 2006, rămâne un subiect discutat cu jumătăţi de măsură de către cunoscători.Una-peste alta, fiindcă spun organizatorii licitaţiei, cazul a fost cercetat de DNA ar trebui ca lucrurile să fie clare. Totul s-a desfăşurat legal. Aşa am zice şi noi, numai că avem câteva neclarităţi…Ofertă îndestulătoare pentru comisia de licitaţii…

citeste mai multe pe :www.gazetavaii.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video