Postat de admin ADD COMMENTS

Club Jiul Petroşani a bifat a şasea victorie consecutivă în returul Ligii a IV-a, după ce s-a impus la limită, scor 1-0, în meciul din deplasare cu Retezatul Haţeg. Alb-negrii s-au distanţat astfel la două puncte de ocupanta locului secund, Minerul Uricani, întrucât aceasta a înregistrat a doua remiză consecutivă de la reluarea campionatului.
Golgheter salvator
Club Jiul Petroşani a reuşit să păstreze cadenţa perfectă, chiar dacă a avut emoţii în partida de sâmbătă, din deplasare cu Retezatul Haţeg. Alb-negrii au fost puşi în dificultate atât de adversarii dirijaţi de Titi Alexoi, cât şi de starea terenului, însă au fost salvaţi de golgheterul Ovidiu Popesc, adus chiar de la Haţeg. Atacantul Jiului a marcat unicul gol al partidei şi a ajuns la 28 de reuşite în acest campionat. „Sunt mulţumit de rezultat, însă, jocul a fost departe de pretenţiile noastre. Fotbaliştii au totuşi scuza că terenul a fost unul execrabil”, a declarat antrenorul de la Club Jiul, Daniel Huza. Lidera Ligii a IV-a va legitima în zilele ce urmează un jucător din Gambia, africanul urmând să fie al patrulea fotbalist străin din gruparea petroşăneană.
Campioana de toamnă, Minerul Uricani, e departe de forma excelentă din tur şi a făcut un nou pas greşit în cursa pentru promovare.

aflati mai multe pe :www.mesagerulhunedorean.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video