Postat de admin ADD COMMENTS

Reprezentanţii Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului (LSMVJ) se vor întâlni, astăzi (luni – n.r.), pentru o nouă rundă de discuţii pentru identificarea unor soluţii legate de un program adaptabil mineritului din Valea Jiului.

O nouă rundă de discuţii vizavi de ce trebuie făcut în sectorul minier va avea loc astăzi (luni -n.r.) la sediul Ligii Sindicatelor Miniere, întâlnirile de genul acesta fiind destul de multe în ultima perioadă, dar care nu s-au finalizat cu nimic concret pentru mineri.

Până la finele acestei luni, sindicaliştii şi administraţia CNH trebuie să prezinte ministrului Economiei un Memorandum care să cuprindă o propunere de “restructurare” a activităţii din zonă.

“Ştiţi că s-a discutat şi se discută foarte mult de un proces de restructurare în zonă şi aşteptăm o propunere de la dânşii (sindicalişti – n.r.) până la sfârşitul lunii ianuarie, apoi pe această variantă vom merge pe un program de dezvoltare până în 2018-2020. Şi nu cred că vor fi probleme în a se armoniza partea sindicală cu conducerea societăţii”, spune ministrul Ion Ariton.

aflati mai multe pe :www.gazetavaii.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video