Postat de admin ADD COMMENTS

Nu a putut sa-si uite marea iubire, care a rezistat timpului si distantei. La doar doua luni dupa ce a divortat de avocata Monica Ionescu, Miron Cozma s-a intors la Marinela Nitu, cu care s-a si casatorit sambata, la Scheii Brasovului. „Luceafarul Huilei” spune ca, de data aceasta, si-a luat sotia cu care va ramane toata viata.

Miron Cozma si Marinela Nitu au o bogata istorie in spate. Marea dragoste a inceput in 1996, cand el era liber, si a continuat, cu aceeasi pasiune, la vorbitorul din penitenciar.
Cuvintele de iubire si intalnirile din spatele gardurilor inalte ale inchisorii nu au fost insa indeajuns de puternice si relatia s-a frant brusc, Miron anuntand-o pe Marinela ca isi doreste alt gen de femeie. Cantareata a plecat din tara, departe de el, si s-a logodit cu un alt barbat. „Luceafarul huilei” nu a pierdut nici el timpul si s-a casatorit, dupa ce a iesit din puscarie, cu avocata Monica Ionescu. Mariajul nu a rezistat insa si, dupa numai un an, cei doi si-au spus adio. Recent, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

aflati mai multe pe :www.cancan.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video