Postat de admin ADD COMMENTS

Primarii şi reprezentanţii Ministerului Administraţiei şi Internelor au ajuns la concluzia că parcurile industriale sunt soluţia de salvare a Văii Jiului. Discuţiile purtate joi cu delegaţia de la minister a scos la iveală faptul că acum strategia, care se discută la Petroşani, vizează acest tip de afaceri pentru care vor ajunge să viziteze zona mai mulţi ambasadori.

Ideea este ca aceştia să afle despre oportunităţile unor investiţii, despre potenţialul zonei şi să atragă aici investitorii interesaţi.

“Suntem o echipă tehnică din cadrul Direcţiei Generale pentru Relaţia cu Comunitatea care împreună cu primarii şi prefectul judeţului Hunedoara am identificat o serie de factori de dezvoltare. Este vorba despre un parteneriat public privat la care adăugăm realizarea parcurilor industriale. Credem în posibilitatea creări de noi locuri de muncă odată cu dezvoltarea parcurilor industriale. Există platforme aici în Valea Jiului şi oameni cu pregătire tehnică necesară. MAI a încheiat un protocol cu Consiliul pentru IMM pentru a atrage investitori în parcuri industrilae şi urmează să avem acţiuni concrete cu aceştia aici, în Valea Jiului. În plus există posibilitatea de a accesa fonduri europene pe o structură asociativă a primăriilor pentru studii”, declară Liviu Grădinaru, director general Direcţia Generală pentru Relaţia cu Comunităţile Locale.

aflati mai multe pe :wwwgazetavaii

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video