Postat de admin ADD COMMENTS
Trei tinere din Petroşani au ajuns la spital, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce au încercat să se sinucidă.
Fetele cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani au încercat să-şi ia viaţa înghiţind fiecare câte 33 de pastile de Diazepam şi alte câteva pastile de Captopril, folosite de persoanele cu tensiune arterială.

Inventivele minore au fost diagnosticate de către medicii petroşăneni cu intoxicaţie medicamentoasă voluntară.

Acestea au recunoscut în faţa cadrelor medicale că prin fapta lor doar au dorit să atragă atenţia, nu să se sinucidă.
Potrivit medicului de gardă, Ioan Ienea, două dintre fete, de 14 ani, au fost internate pe secţia de Pediatrie, iar cealaltă a rămas internată pe secţia Interne a Serviciului de Urgenţă.
Celor trei fete li s-au făcut spălături gastrice şi li s-au administrat tratamente corespunzătoare.
„Le-am pus perfuzii pentru a le dezintoxica”, afirmă Ienea.
Potrivit surselor GVJ, fetele nu au înghiţit doar pastile, ci după mirosul pe care îl emanau, acestea au consumat şi băuturi alcoolice. Fetele au negat însă acest aspect.
Întrebate de cadrele medicale care era provenienţa celor o sută de pastile de diazepam, fetele au afirmat că le-au luat de la bunica uneia dintre ele.
„Mi se pare incredibil ca cineva să aibă acasă 100 de pastile de diazepam”, afirmă unul dintre cadrele medicale de la UPU SMURD.

Trei tinere din Petroşani au ajuns la spital, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce au încercat să se sinucidă.Fetele cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani au încercat să-şi ia viaţa înghiţind fiecare câte 33 de pastile de Diazepam şi alte câteva pastile de Captopril, folosite de persoanele cu tensiune arterială.Acestea au recunoscut în faţa cadrelor medicale că prin fapta lor doar au dorit să atragă atenţia, nu să se sinucidă.Potrivit medicului de gardă, Ioan Ienea, două dintre fete, de 14 ani, au fost internate pe secţia de Pediatrie, iar cealaltă a rămas internată pe secţia Interne a Serviciului de Urgenţă.Celor trei fete li s-au făcut spălături gastrice şi li s-au administrat tratamente corespunzătoare.„Le-am pus perfuzii pentru a le dezintoxica”, afirmă Ienea.Potrivit surselor GVJ, fetele nu au înghiţit doar pastile, ci după mirosul pe care îl emanau, acestea au consumat şi băuturi alcoolice. Fetele au negat însă acest aspect.Întrebate de cadrele medicale care era provenienţa celor o sută de pastile de diazepam, fetele au afirmat că le-au luat de la bunica uneia dintre ele.„Mi se pare incredibil ca cineva să aibă acasă 100 de pastile de diazepam”, afirmă unul dintre cadrele medicale de la UPU SMURD.

citeste mai multe pe :www.gazetavaii.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video