Postat de admin ADD COMMENTS

PILDUITORUL REMUS BORZA sau CUM CU O FLOARE ÎNCEPE SĂ MIJEASCĂ PRIMĂVARA
Pt. mine,viziunea și faptele acestui Român,sunt de toată isprava.REFACEREA RENEL.Este un obiectiv strategic,și de repoziționare fundamentală a managementului corporatist autohton.ESTE SOLUȚIA INTEGRATOARE PT. MINERITUL HUILEI.ESTE O VIZIUNE DEMNĂ DE ZIUA UNIRII NOASTRE-AICI ȘI ACUM-, PT. FACILITAREA MATERIALIZĂRII SALE.
Vă mulțumesc,Dl. Remus Borza pentru ceea ce ați făcut și faceți!

Să vezi cum unora din Vale,nici a usturoi gura nu le miroase;au devenit idolii de necontestat ai locuitorilor Văii,nicidecum ai cetățenilor săi,deși sunt compostul hrănitor al modului fanariot al unor policy românești,modului in care se face politică.Sunt ei,actori in managerierea CEH?!Suntem corecți în a evalua acest melaj politic local-național?!Chiar nu ne pasă?!
Avem nevoie-repet-de minți limpezi de copii,și in Valea Jiului,care să ne dezrobească din rușinea noastră incomodă de a evita teama să spunem că regele este gol,iar noi suntem niște „uzitați” utili.Ei există, pt. că vrem să existe instituțional.
Dl. Remus Borza,oferă soluția scoaterii de sub incidența promiscuității politice,inclusiv locale, a CEH-ului,și căreia-în mod ilogic-, dorim să-i dăm din nou credit.
Experiența lor a devenit extrem de costisitoare,și ne face să repetăm greșelile istorice ale Văii.
Avem nevoie de tineretul școlit pe bune al Văii,care are competențe lingvistice,IT și de „socializare” adecvat vremilor,competențe care determină punerea pe harta internațională a Văii.
La umbra nucilor,să eviți să stai.
Remus Borza:să îi netezim calea spre ființarea sănătoasă a actorului european economic românesc:RENEL, prin inteligenta noastră abordare a leadershipului electiv local,și fixând numărul unic de telefon la capătul căruia răspunde VJ.VJ se poate repoziționa,repoziționându-și valorile!

Eugen Parlea
categories: OPINII

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: