Postat de admin ADD COMMENTS

PILDUITORUL REMUS BORZA sau CUM CU O FLOARE ÎNCEPE SĂ MIJEASCĂ PRIMĂVARA
Pt. mine,viziunea și faptele acestui Român,sunt de toată isprava.REFACEREA RENEL.Este un obiectiv strategic,și de repoziționare fundamentală a managementului corporatist autohton.ESTE SOLUȚIA INTEGRATOARE PT. MINERITUL HUILEI.ESTE O VIZIUNE DEMNĂ DE ZIUA UNIRII NOASTRE-AICI ȘI ACUM-, PT. FACILITAREA MATERIALIZĂRII SALE.
Vă mulțumesc,Dl. Remus Borza pentru ceea ce ați făcut și faceți!

Să vezi cum unora din Vale,nici a usturoi gura nu le miroase;au devenit idolii de necontestat ai locuitorilor Văii,nicidecum ai cetățenilor săi,deși sunt compostul hrănitor al modului fanariot al unor policy românești,modului in care se face politică.Sunt ei,actori in managerierea CEH?!Suntem corecți în a evalua acest melaj politic local-național?!Chiar nu ne pasă?!
Avem nevoie-repet-de minți limpezi de copii,și in Valea Jiului,care să ne dezrobească din rușinea noastră incomodă de a evita teama să spunem că regele este gol,iar noi suntem niște „uzitați” utili.Ei există, pt. că vrem să existe instituțional.
Dl. Remus Borza,oferă soluția scoaterii de sub incidența promiscuității politice,inclusiv locale, a CEH-ului,și căreia-în mod ilogic-, dorim să-i dăm din nou credit.
Experiența lor a devenit extrem de costisitoare,și ne face să repetăm greșelile istorice ale Văii.
Avem nevoie de tineretul școlit pe bune al Văii,care are competențe lingvistice,IT și de „socializare” adecvat vremilor,competențe care determină punerea pe harta internațională a Văii.
La umbra nucilor,să eviți să stai.
Remus Borza:să îi netezim calea spre ființarea sănătoasă a actorului european economic românesc:RENEL, prin inteligenta noastră abordare a leadershipului electiv local,și fixând numărul unic de telefon la capătul căruia răspunde VJ.VJ se poate repoziționa,repoziționându-și valorile!

Eugen Parlea
categories: OPINII

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video