Postat de admin ADD COMMENTS

Europarlamentarul Iuliu Winkler consideră că problemele mineritului din Valea Jiului trebuie să îşi găsească rezolvarea pe parcursul acestui an, dar că pentru aceasta este nevoie de o mai mare implicare a factorilor din zonă.

Potrivit europarlamentarului, la ora aceasta, decizia nu mai stă nici la Bucureşti, nici la Buxelles, ci în Valea Jiului. Iuliu Winkler a declarat vineri, pentru Gazeta Văii Jiului că viitorul Văii Jiului există, dar că pentru aceasta factorii decizionali de la nivelul CNH, patronat-sindicat, trebuie să ajungă la un acord.

“Eu personal sunt convins că viitorul mineritului în Valea Jiului există. Îndeplinirea condiţiilor nu este posibilă nici de la Bruxelles nici de la Bucureşti, deci trebuie o respiraţie adâncă şi o privire sinceră în oglindă şi din partea celor de la CNH, patronat-sindicat, parte tehnică. Acum la Bucureşti trebuie rezolvate nişte probleme care din punctul meu de vedere sunt minore, de buget şi aşa mai departe. Lucrurile acestea în câteva săptămâni vor intra în normal, eu aşa sper şi aşa am informaţiile. Dar normalul de peste câteva săptămâni nu înseamnă linişte şi hai să ne întoarcem toţi acolo unde am fost acum un an jumătate, ci înseamnă neliniştea de a da răspuns la întrebările viitorului”, a declarat Iuliu Winkler.
afla mai multe pe :www.gazetavaii.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video