Postat de admin ADD COMMENTS

Conducerea şi sindicatele din Compania Naţională a Huilei din Petroşani au prezentat, luni, ministrului Economiei documentul (memorandumul) pe care acesta l-a solicitat în timpul vizitei de la Petroşani.

Potrivit ministrului Economiei, Ion Ariton, reprezentanţii Văii Jiului au prezentat o propunere concretă ce urmează a fi adusă la cunoştinţa Executivului şi a celor de la Fondul Monetar Internaţional.

“Au venit (administraţia şi sindicatele – n.r.) cu o propunere concretă agreată şi de noi. Urmează să o prezentăm şi Fondului Monetar Internaţional şi Guvernului.

Eu cred că în sfârşit se creionează ceva concret vizavi de măsurile ce urmează să fie luate în Valea Jiului”, a declarat luni, pentru Gazeta Văii Jiului, ministrul Economiei, Ion Ariton.

Sindicaliştii, între optimism şi scepticism

Liderii de sindicat, cei care au alcătuit grupul din Valea Jiului prezent la minister, au perceput diferit întâlnirea de luni.

Reprezentantul LSMVJ, Petre Nica, crede că ministerul va prezenta la viitoarea întâlnire “cadrul concret” în care va fi pus în aplicare programul predat administraţiei centrale.aflati mai multe pe :www.gazetavaii.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video