Postat de admin ADD COMMENTS

„România nu e săracă! România este căpuşată, furată şi batjocorită!” Acesta este sloganul – motivare pentru cele cinci confederaţii sindicale care cheamă românii în data de 27 octombrie la un miting în Piaţa Victoriei. Miting organizat, potrivit unei informări comune a organizatorilor, ca şi „obligativitate a continuării desfăşurării acţiunilor sindicale pentru a susţine „împreună” o schimbare a actualului Executiv care refuză cu obstinaţie să privească la soluţiile propuse şi la revendicările părţii sindicale”.

Sindicatele – politice apelează la presiunea străzii
Românii din Cartel Alfa, Blocul Naţional Sindical (la care este afiliat şi LSMVJ), CNSLR Frăţia, CSDR şi Confederaţia Sindicală Naţională Meridian (la care sunt afiliate şi organizaţiile lui Ioan Temneanu, Adrian Jurca, Gabriel Zamora şi Valter Cojman) susţin că s-au săturat de „măsurile absurde ale Guvernului”.
Faptul că sindicaliştii (ne raportăm la cei din Valea Jiului în mod special) nu mai reprezintă de mult timp intereselor celor care le plătesc cotizaţii tocmai pentru a le fi apărate drepturile nu este cunoscut de ieri, de azi.
Liderii minerilor de exemplu, cei mai vocali dintre sindicaliştii din zonă, au demonstrat în fiecare zi că „interesul poartă fesul/casca”.

În 2005… forţa PDL

citeste mai multe pe :www.gazetavaii.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video