Postat de admin ADD COMMENTS

Tester de jocuri video 

Astfel de angajati sunt absolut necesari pentru dezvoltarea industriei de jocuri video. Pentru ca testeaza functionalitatea acestora in vederea asigurarii utilizatorilor calitatea produsului. Chiar daca, la prima vedere, pare un job cel putin “relaxat” laborantul trebuie sa fie disciplinat si foarte atent.

Pentru a obtine cel mai bun rezultat, jobul poate sa ocupe pana la 80-100 ore de munca pe saptamana. Un loc de munca de acest gen poate sa aduca intre 10 si 12 dolari pe ora.

Scriitor de calatorie

Acest job este destinat iubitorilor de calatorii pentru care, vizitarea locurilor de pe intreg mapamondul, este o activitate obisnuita. Pentru a-l obtine nu sunt necesare studii de specialitate sau experienta in domeniu.

Publicatiile de calatorii platesc “angajatii” pentru a a vizita si scrie despre anumite destinatii, oferindu-le gratuitate la deplasare si cazare. Cheia succesului intr-o astfel de cariera este exercitiul scrisului, zilnic. De asemenea este necesara inclinatia catre observare si detaliu.

Venitul unui scriitor de calatorie variaza in functie de efortul si de timpul pe care le investeste in job, insa, in medie, salariul anual este de 35.000-65.000 de dolari.

cititi tot articolul pe :incont.ro

 

categories: Afaceri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments