Postat de admin ADD COMMENTS

Tester de jocuri video 

Astfel de angajati sunt absolut necesari pentru dezvoltarea industriei de jocuri video. Pentru ca testeaza functionalitatea acestora in vederea asigurarii utilizatorilor calitatea produsului. Chiar daca, la prima vedere, pare un job cel putin “relaxat” laborantul trebuie sa fie disciplinat si foarte atent.

Pentru a obtine cel mai bun rezultat, jobul poate sa ocupe pana la 80-100 ore de munca pe saptamana. Un loc de munca de acest gen poate sa aduca intre 10 si 12 dolari pe ora.

Scriitor de calatorie

Acest job este destinat iubitorilor de calatorii pentru care, vizitarea locurilor de pe intreg mapamondul, este o activitate obisnuita. Pentru a-l obtine nu sunt necesare studii de specialitate sau experienta in domeniu.

Publicatiile de calatorii platesc “angajatii” pentru a a vizita si scrie despre anumite destinatii, oferindu-le gratuitate la deplasare si cazare. Cheia succesului intr-o astfel de cariera este exercitiul scrisului, zilnic. De asemenea este necesara inclinatia catre observare si detaliu.

Venitul unui scriitor de calatorie variaza in functie de efortul si de timpul pe care le investeste in job, insa, in medie, salariul anual este de 35.000-65.000 de dolari.

cititi tot articolul pe :incont.ro

 

categories: Afaceri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video