Postat de admin ADD COMMENTS

Rezervele de huilă din Valea Jiului ajung pentru alte 250 de ani, condiţii în care, spun reprezentanţii Prefecturii şi ai CNH, Guvernul trebuie să decidă ce se va întâmpla cu această zonă, în condiţiile în care celelalte resurse folosite la producerea energiei (petrolul şi gazele) mai pot fi exploatate maxim 30 de ani.
Guvernul trebuie să se implice

Directorul CNH, Constantin Jujan, dar şi prefectul Attila Dezsi, afirmă că este nevoie de o decizie politică când vorbim de viitorul Văii Jiului. O decizie politică care însă se lasă aşteptată de multă vreme.

„Este nevoie şi de o decizie politică. Nu pot să mă descurc singur când e vorba de o decizie politică ce trebuie luată pentru această zonă. Un ajutor, Guvernul până la urmă, cei care sunt responsabili trebuie să înţeleagă acest lucru pentru că altfel pornim de la o realitate sumbră, unităţile nu sunt rentabile. Nu pot să se susţină singure. Trebuie să înţelegem că tot cineva trebuie să susţină efortul acesta investiţional aşezat pe baze reale, pentru că s-a ştiut din 2007 că nu există altă posibiliatte de investiţii”, a declarat Constantin Jujan.
„Las` că merge şi aşa”
citeste maimulte pe:wwww.gazetavaiijiului.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video