Postat de admin ADD COMMENTS

Americanii de astăzi nu par defel urmaşii coloniştilor puritani care au coborât, acum 400 de ani, de pe nava Mayflower pe ţărmul lumii noi, arată cel mai amplu studiu pe tema vieţii sexuale, realizat în ultimii aproape 20 de ani în SUA

Studiul Naţional de Sănătate şi Comportament Sexual, publicat recent în SUA, într-o ediţie specială a Jurnalului de medicină sexuală, spune în 130 de pagini povestea de alcov a Americii.

O poveste deloc plictisitoare chiar şi atunci când personajele ei sunt trecute de 60 de ani. Rezultatele studiului arată că până şi femeile şi bărbaţii cu vârste cuprinse între 60 şi 69 de ani sunt plini de pasiune şi de dorinţa de a experimenta: 38% dintre bărbaţii şi 25% dintre femeile aflate la această vârstă spun că au primit sex oral de la un partener de sex opus, în ultimele 12 luni.

Mai mult, chiar şi 19% dintre bărbaţii şi 8% dintre femeile sărite de 70 de ani spun că au parte regulat de un astfel de tratament, scrie The Guardian, care citează studiul. În cazul celor mai tineri, cifrele arată altfel: de pildă, 88% dintre bărbaţii între 30 şi 39 de ani au făcut sex oral unei femei, 69% dintre ei în ultimul an. Aşa au făcut şi 20% dintre adolescenţii de 16-17 ani. Peste jumătate dintre femeile intervievate spun că au primit sex oral de la un bărbat în anul precedent, în timp ce 12% dintre adolescentele de 14-15 ani, 23% dintre cele de 16-17 şi peste jumătate dintre cele cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani spun că au aplicat un astfel de tratament partenerilor lor de sex masculin.

citeste mai multe pe :www.gandul.info

categories: SANATATE

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video