Postat de admin ADD COMMENTS

Daca te-ai saturat de munca extenuanta, de orasul aglomerat in care stai, de creditele la banca de care ai vrea sa scapi, mai ai o solute. Poti sa-ti iei lumea in cap si sa pleci intr-un loc exotic unde sa duci o viata lipsita de griji si cu costuri minime.

Viata este scurta si in cazul in care vrei sa experimentezi si altceva in afara de a merge in fiecare zi la birou si a sta in fata unui calculator care intre timp ti-a devenit, vrand- nevrand, cel mai bun prieten, gandeste-te ca ai putea sa traiesti pe plaje insorite tot timpul anului si asta cu mai putin de 500 de dolari pe luna.
Bineinteles, pentru asta iti trebuie un venit lunar constant de circa 500 de dolari, pe care il poti obtine fie din inchirierea casei sau sa-ti gasesti un job care poate fi facut pe Internet din orice colt al lumii.
Marele avantaj al celor mai ieftine locuri din lume este ca sunt si cele mai frumoase si exotice. Asa ca daca vrei sa scapi de criza, macar pentru o perioada, poti sa-ti faci bagajul si sa pleci sa traiesti intr-una din destinatiile de mai jos.
Informatiile au fost adunate de pe site-urile si blogurile de calatorie ale unor oameni care au plecat din tarile lor de origine si traiesc in aceste paradisuri.
afla destinatiile pe :www.incont.ro
categories: Uncategorized

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video