Postat de admin ADD COMMENTS

Pentru a face faţă virusurilor, specialiştii recomandă ca alimentaţia noastră să fie bogată în vitamine, să luăm tinctură de propolis şi să mergem la saună

Virozele respiratorii – răceala, bronşita, pneumonia şi gripa – reprezintă cele mai frecvente afecţiuni ale sezonului rece. gândul vă oferă un top cinci al celor mai eficiente metode pentru a combate virozele respiratorii.

1. Întărirea sistemului imunitar este esenţială pentru a contracara efectele negative ale frigului. Specialistul în nutriţie Donna Tainter recomandă ca oregano şi pătrunjelul să fie adăugate în dieta zilnică, mai ales în această perioadă. Potrivit specialistului, pătrunjelul este remediul ideal atunci când suntem răciţi, deoarece este de patru ori mai bogat în vitamina C decât o portocală, astfel că 100 de grame de pătrunjel conţin în jur de 240 de miligrame de vitamina C. „Oregano este un antioxidant puternic, de 12 ori mai vitalizant decât portocalele şi de patru ori mai eficient decât afinele”, spune Donna Tainter.

citeste mai multe pe :www.gandul.info

categories: SANATATE

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video