Postat de admin ADD COMMENTS

25 la sută dintre femeile care acuză lipsa libidoului suferă de depresie sau anxietate, arată studiile. Problema poate fi tratată prin terapie

Alcoolul, ţigările, medicamentele, depresia şi dereglările hormonale ne afectează viaţa sexuală. Dr. Alin Popescu, medic nutriţionist şi specialist în medicină sportivă, explică de ce alcoolul rafinat şi fumatul intensiv trebuie evitate mai ales înainte de o partidă de sex. Motivul? Scad libidoul şi provoacă somnolenţă.

1 „Alcoolul rafinat, consumat chiar şi în cantitate redusă, respectiv 50 de mililitri, indiferent de tipul lui, dă, pe lângă starea de moleşeală şi o senzaţie de disconfort deoarece acesta fermentează”, explică medicul. De asemenea, persoanele care abuzează de alcool au probleme în atingerea orgasmului, deoarece băutura stimulează puternic centrii nervoşi din organism2 Ţigările scad şi ele dorinţa sexuală. „Persoanele care fac abuz de ţigări, respectiv fumează peste 15 ţigări pe zi, nu mai au dorinţa de a mai întreţine raporturi intime cu partenerul, pentru că circulaţia sanguină scade, la fel şi libidoul”, completează dr. Popescu.

citeste mai multe pe :www.gandul info.ro.

categories: SANATATE

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video