Postat de admin ADD COMMENTS

“Vino să hackuieşti la maratonul american al hackerilor” este deviza unui proiect prin care se caută 12 programatori care să locuiască timp de două luni pe o insulă tropicală, nefăcând altceva decât să scrie coduri, potrivit BBC.

Anunţul de recrutare apărut pe site-ul news.ycombinator.com a adunat peste 4.000 de aplicaţii, la câteva ore de la postare. Cei interesaţi trebuie să propună o idee pe care o vor dezvolta în cadrul maratonului, dar şi să completeze o evaluare psihologică, prin care candidatul să dovedească că poate convieţui în armonie cu ceilalţi programatori, pe durata evenimentului.

“Am trăit în Alaska, alături de câţiva oameni, lucrând la un proiect şi a fost o experienţă extraordinară. De ce nu putem repeta experienţa, într-o locaţie îndepărtată şi tropicală, unde ne putem într-adevăr concentra pe proiectele noastre?” spune Walter Heck, organizatorul întregului eveniment.

aflati mai multe pe :gandul.info

prijs gas

categories: Afaceri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments