Postat de admin ADD COMMENTS

Ieri, 17 ianuarie 2011, la sediul Companiei Naţionale a Huilei, ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Ion Ariton, a purtat o discuţie cu responsabilii şi sindicatele din mineritul Văii Jiului, pe tema viitorului unităţilor miniere, aflate în momentul de faţă  în componenţa C.N.H.-ul. La discuţii a fost prezent şi prefectul judeţului, Attila Dezsi, precum şi alţi reprezentanţi din cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, printre care şi consilierul local Florin Mârza.

După întâlnirea de peste trei ore, la ieşirea din sediul companiei, ministrul Ion Ariton, directorul general Constantin Jujan şi preşedintele LSM VJ au dat câteva declaraţii presei şi au răspuns la câteva dintre întrebările ziariştilor.

Considerând că tema este foarte importantă pentru toată Valea Jiului, fapt pentru care fiecare cuvânt sau virgulă contează, am expus mai jos tot ce s-a spus presei la faţa locului.

Ion Ariton, ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri:

„Nu am acceptat şi nu sunt de acord ca pe perioada cât voi fi ministru să închidem toate cele şapte mine din Valea Jiului!”

► „Am avut o discuţie de câteva ore cu domnul director şi liderii de sindicat din zonă. Am convenit cu dânşii un program. Cred că cel mai important pentru Valea Jiului este că am decis, împreună cu domnul director, ca până la rectificarea bugetară să nu fie nicio problemă cu drepturile salariale a celor care lucrează în CNH. De asemenea, după rectificarea bugetară, noi urmează să alocăm sumele necesare, astfel ca până la finele anului să nu fie nicio problemă legată de drepturile salariale”.

aflati mai multe pe :www.zvj.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video