Postat de admin ADD COMMENTS

Şeful Administraţiei Publice Locale Vulcan are o plângere penală pentru că nu a dus la îndeplinire o decizie judecătorească irevocabilă. Edilul se apără şi spune că decizia instanţei nu este şi definitivă. Cel care a depus plângerea este un fost angajat care a câştigat un proces după ce, susţine acesta, a fost concediat abuziv. Cazul acestuia a mai fost prezentat de Ziarul Văii Jiului.

De când s-a înscris în Pro Lex

Necazurile poliţistului comunitar concediat de către Primăria Vulcan au început la scurt timp după ce s-a înscris în sindicatul Pro Lex, crede acesta. Primarul din Vulcan, Gheorghe Ile, i-a reproşat acest lucru şi au început să apară şicanele, spune bărbatul.

În anul 2009, poliţistul concediat, Giani Adrian Bali, s-a trezit dat afară din serviciu pentru că, în loc să patruleze cu maşina Poliţiei Comunitare, şi-a făcut rondul pe jos. Avea cotă de benzină, iar dacă ar fi patrulat cu maşina depăşea baremul. „Am fost băgat în comisia de disciplină împreună cu colegul meu pentru că am încălcat consemnul. Lui i s-a dat avertisment. Am fost la comisie cu avocatul de la sindicat şi s-a demonstrat că nu am greşit, că nu am încălcat consemnul. (…)  În 6 noiembrie n-am mai fost lăsat să intru în schimbul doi la muncă şi mi s-a spus că am fost destituit. Am făcut contestaţie la Tribunalul Hunedoara şi cu avocatul de la Pro Lex m-am prezentat la termenul de judecată. La Deva s-a respins cererea mea de repunere în funcţie. Am mers la Curtea de Apel şi în 10 noiembrie 2010 s-a constatat că recursul meu este întemeiat şi mi s-a dat câştig de cauză printr-o decizie irevocabilă. De la Primăria Vulcan mi s-a spus că a fost băgată o revizuire, dar care nu anulează decizia irevocabilă. Mi s-a mai spus că nu se va pune în aplicare decizia. Am fost în audienţă la primar şi acolo mi s-a spus că pot să fac ce vreau, pot să mă duc la ce presă doresc, dar nu va pune în aplicare această decizie judecătorească”, declară Giani Adrian Bali.

Decizia nu este definitivă, dar este irevocabilă

AFLATI MAI MULTE PE :WWW.ZVJ.RO

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video