Postat de admin ADD COMMENTS

În ciuda numeroaselor acţiuni realizate de poliţişti, în municipiul Vulcan, din Valea Jiului, contrabanda cu ţigări este în floare. Ţigaretele netimbrate se vând, de multe ori, chiar la chioşcuri, unele dintre ele deţinute de cei care se ocupă de această afacere.

Peste 95.000 de ţigarete confiscate

Din luna iunie a anului trecut şi până în prezent, poliţiştii vulcăneni au efectuat numeroase percheziţii, în urma cărora au confiscat mii de ţigarete netimbrate, dar chiar şi aşa, contrabanda înfloreşte pe zi ce trece, mai ales în cartierul supranumit „Dallas”, unde oamenii sunt de-a dreptul fericiţi să cumpere ţigări chiar şi cu trei lei mai ieftine decât preţul pieţei. La Poliţia municipiului Vulcan se află în lucru, la ora actuală, 10 dosare care au ca obiect contrabanda cu ţigări, iar 17 persoane sunt cercetate în aceste cauze penale.

„Din luna iunie a anului trecut până în prezent, au fost confiscate în Vulcan 95.900 de ţigarete. Am efectuat numeroase perecheziţii, dar contrabanda nu va lua niciodată sfârşit, atâta vreme cât aceste ţigări nu intră în ţară prin Vulcan.

AFLATI MAI MULTE PE :WWW.MESAGERULHUNEDOREAN

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video