Postat de admin ADD COMMENTS

Prieten, devenit peste noapte violator. O tânără de 20 de ani din Lupeni a fost abuzată sexual, la sfârşitul acestei săptămâni, de trei tineri din localitatea vecină, Vulcan, unul dintre agresori fiind chiar “presupusul” prieten al fetei.

Viol fără drept de apel…

Tânăra venise în Vulcan la prietenul ei, localitate în care a şi avut loc agresiunea sexuală.

Pe motiv că are nevoie de o bluză mai groasă ca să poată rămâne prin oraş, prietenul fetei – care este şi unul dintre presupuşii agresori –  a convins tânăra să urce în locuinţa acestuia.

Surse judiciare povestesc că în locuinţă se mai afla încă o persoană de sex masculin, iar cea de-a treia persoană despre care se presupune că a participat la actul sexual fără consimţământ  a fost chemată telefonic.

Odată grupul format, fata a devenit victima brutalităţii sexuale a celor trei bărbaţi. Asta după ce iniţial, potrivit declaraţiilor fetei, fusese lovită cu un corp dur în cap.

Primele cercetări au stabilit că după ce a fost agresată fizic, tânără a fost supusă mai multor perversiuni sexuale. Fata a scăpat din mâinile agresorilor după vreo două ore, nu înainte de a fi atenţionată că o reclamaţie la poliţie i-ar putea provoca multe neplăceri.

Viol fără drept de apel…Odată grupul format, fata a devenit victima brutalităţii sexuale a celor trei bărbaţi. Asta după ce iniţial, potrivit declaraţiilor fetei, fusese lovită cu un corp dur în cap.

aflati mai multe pe :www.gazetavaii

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: