Postat de admin ADD COMMENTS

Orice discuţie legată de închiderea ori menţinerea în activitate a unei unităţi miniere trebuie să înceapă, în primul rând, de la factori de natură socială. Dar şi, desigur, de natură economică.

Cifrele pe care le publicăm astăzi vor provoca, suntem convinşi, vii controverse. Ele dovedesc, din nefericire, un crunt adevăr: pentru ca minerul de rând să scoată 1.000 de lei producţie marfă, directorii unităţilor miniere consumă între 1.259 şi 3.383,7 lei. Asta rezultă, fără echivoc, din tabelul anexat, document recepţionat ieri de cotidianul nostru în urma unei solicitări de informaţii.

Am spus, ceva mai devreme, că directorii îngroapă sume colosale pentru că nivelul ridicat al cheltuielilor se datorează, e lesne de înţeles, felului în care unitatea minieră gestionează cheltuielile directe şi indirecte de producţie. Dar şi calităţii materialelor ori serviciilor achiziţionate sub supravegherea directorului comercial Mihail Stoicescu, un specialist în a pune condiţii cămătăreşti în contractele cu furnizorii de produse şi servicii ai Companiei, dar un adevărat mieluşel când e vorba de conformitatea produselor şi serviciilor achiziţionate cu bani grei de la tot felul de şmecheraşi, mulţi dintre ei membri ori simpatizanţi PD-L şi UNPR.

Precizăm că, deoarece nu sunt finalizate calculele indicatorilor la data de 31 decembrie 2010, iar evidenţa acestora se face lunar, ne-au fost puse la dispoziţie de către CNH SA datele aferente perioadei ianuarie – noiembrie 2010.

aflati mai multe pe:ww.zvj.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: