Postat de admin ADD COMMENTS

Itinerariul socio-profesional al lui Mircea Ioan Moloţ, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, a fost unul sinusoidal.
Personalitatea sa, conturată încă din perioada adolescenţei, a devenit un pol de interes inclusiv pentru vechea Securitate care l-a ochit, intervievat şi, ulterior, (din prima încercare după cum atestă actele din dosar) l-a înrolat. Astfel, Moloţ Mircea Ioan a reprezentat un “pilon de bază” (şi) al societăţii de dinainte de 1898. Ascendenţă, am putea spune, în trei etape ale dezvoltării sale socio-profesionale, respectiv în perioada liceului, în armată, dar şi pe vremea când era profesor la Grupul Şcolar CS Hunedoara.

Cu toate acestea, potrivit CNSAS, Mircea Ioan Moloţ nu se află pe lista colaboratorilor de securitate.
Dosarul Panţuru Viorel (alias Mircea Ioan Moloţ) a văzut lumina zilei joi la Deva.
Pe fondul unei rumori politice ce trenează de câteva luni, liberalul Mircia Muntean l-a predat pe liberalul Mircea Ioan Moloţ.
citeste mai multe :www.gazetavaii.ro

La 17 ani, recrutat de vecheCu toate acestea, potrivit CNSAS, Mircea Ioan Moloţ nu se află pe lista colaboratorilor de securitate.Dosarul Panţuru Viorel (alias Mircea Ioan Moloţ) a văzut lumina zilei joi la Deva.Pe fondul unei rumori politice ce trenează de câteva luni, liberalul Mircia Muntean l-a predat pe liberalul Mircea Ioan Moloţ.

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: