Postat de admin ADD COMMENTS

Sa te angajezi intr-o tara in care pacea si ordinea sunt mentinute cu forte militare internationale poate parea o inconstienta. Cu toate acestea, exista si in Afganistan oferte de joburi, majoritatea in bazele militare, unde securitatea angajatilor este asigurata. Depinde de fiecare daca promisiunea unui salariu cuprins intre 6.000 si 7.000 de dolari este suficienta pentru a justifica angajarea intr-o zona periculoasa.

Tari precum Irak sau Afganistan starnesc teama cand vine vorba le vizitezi sau, mai mult, sa-ti gasesti un serviciu acolo.

Dar daca esti mai aventurier din fire si ai studii medicale iti poti gasi, de exemplu, un job in bazele militare din Afganistan, pentru un salariu lunar de 6.000-7.000 de dolari pe luna.
Pentru asta trebuie sa fii medic generalist cu drept de libera practica, sa oferi servicii medicale angajatilor din taberele militare, dar si sa te ocupi de managementul clinicii si de pregatirea personalului medical angajat. Nu va intra in atributiile tale sa tratezi militarii sau bastinasii raniti in confruntarile armate.
Conditiile pentru angajare sunt sa ai o diploma in medicina si experienta in ceea ce priveste managementul unei clinici. De asemenea, trebuie sa ai minimum trei ani de experianta in munca. Este esential sa stii foarte bine limba engleza.
citeste mai multe pe :www.incont.ro
categories: Afaceri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: