Postat de admin ADD COMMENTS

Attila Dezsi a vorbit despre o parte dintre problemele întâmpinate de primul prefect de după 1989 de etnie maghiară din judeţul Hunedoara, pornind de la prejudecăţile legate de vârsta şi originea sa până la faptul că turismul hunedorean – ce ar fi trebuit să înflorească în urmă cu mai bine de zece ani – se confruntă cu mari lipsuri din cauza lipsei infrastructurii necesare. El a mai recunoscut că Prefectura Hunedoara are posibilităţi limitate pentru a rezolva problemele din minerit, care şi acum, la aproape 15 ani de la primele disponibilizări, se mai face cu oameni pontaţi fictiv şi cu aparatură de proastă calitate.

O nerealizare – drumul Câmpu lui Neag-Herculane

Reporter: Care sunt obiectivele pe care nu le-aţi putut ponta la capitolul „realizările prefectului” şi care ar fi cauzele?

Attila Dezsi: Unul dintre obiectivele pe care nu le-am îndeplinit, a căror îndeplinire nu a ţinut neapărat de mine, este continuarea lucrărilor la drumul naţional 66A care leagă Valea Jiului de Herculane. Din păcate, pentru acest obiectiv nu am avut finanţare în anul 2010.

Un alt obiectiv pe care nu l-am putut îndeplini a fost faptul că în anul 2010 nu am reuşit aducerea unor investitori importanţi. Dar avem speranţa că, odată cu începerea lucrărilor la autostrada Deva-Orăştie, se vor crea mai multe locuri de muncă. Deci, să sperăm că începând cu 2011 şi acest obiectiv va fi îndeplinit.

O altă problemă semnalată este că cei care au lucrat până acum la drumul către Herculane nu au fost angajaţi din zonă, aceasta este una dintre chestiunile pe care aş vrea să le ridic. Sper ca împreună cu primarii să ajungem la faptul ca în zonele în care vor fi lucrări la infrastructura rutieră să lucreze mai mult oameni ai locului.

aflati mai multe pe :www.zvj.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: