Postat de admin ADD COMMENTS

Ordonanţa de Urgenţă de modificare a Legii 31/1990 privind societăţile comerciale va fi atacată la Curtea Constituţională de către Hidrosind, sindicat din Hidroenergetica.
Ordonanţa amintită prevede că societăţile comerciale vor putea fi înfiinţate chiar dacă există opoziţii.

Hidroelectrica, apărată de Hidrosind
Ordonanţa de Guvern invocată de sindicaliştii de la Hidrosind oferă statului posibilitatea de a înfiinţa cele două companii energetice naţionale chiar dacă mai multe persoane, creditori şi foruri sindicale se opun acestei măsuri. Dacă până acum piedicile au constat în datoriile CNH şi SNLO, acum au apărut şi investiţiile de la Paroşeni. Sindicaliştii de la Hidrosind spun însă că nu au nimic împotriva CNH-ului şi doresc doar ca Hidroelectrica să nu se divizeze.
citeste mai multe pe :www.gazetavaii.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: