Postat de admin ADD COMMENTS

Nu ştiu cum sînteţi voi, dar eu tind mereu să mă gîndesc la cum ar arăta lumea, dacă lucrurile nu s-ar fi întîmplat aşa cum ştim cu toţii că s-au întîmplat, ci s-ar fi petrecut altfel. De exemplu, ce s-ar fi întîmplat dacă bomba de la Hiroshima nu cădea la Hiroshima, ci la Slobozia? Cum ar fi dacă Isus se năştea în America şi nu era alb ci negru, sau alb şi negru, în acelaşi timp, şi îi spuneam Michael Jackson? Ce-aş fi făcut dacă ştiam de la început că Lost e un serial prost şi Mădălina Manole se va sinucide? Întrebări peste întrebări şi variante peste variante. Fireşte, la fel ca tot românul, în continuare întrebările pe care mi le pun cel mai des sînt: “Şi dacă Bianca chiar l-a iubit pe Bote?” şi “De ce m-am născut aici?”.În fine, în virtutea evenimentelor recente, una dintre întrebările care m-a măcinat zilele astea este “cum ar fi fost dacă cei 33 de mineri, recent eliberaţi, nu ar fi fost blocaţi la 700 de metri sub pămînt în Chile ci undeva în România?”

Iată concluziile la care am ajuns:

– ar fi fost imposibil ca 33 de mineri să rămînă blocaţi la 700 de metri adîncime într-o mină din România din trei motive:

citeste mai multe pe :www.catavencu.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: